Actuele meldingen

Kijk naar de oproep invoering Spelregelbewijs

Kijk naar de oproep spelerspas en e-mailadressen

s.v. Langeberg

Sportpark In de Struiken Brunssum
Hendrick Avercamp 1
6445 EK BRUNSSUM
Tel: 045-5253877

Correspondentieadres s.v. Langeberg
Frans Halsstraat 20
6445 EH Brunssum 


Contributie:
John Wolters
Tel: 045-5258115

ING 3524146
NL69INGB0003524146
t.a.v. s.v. Langeberg
Brunssum

Beterschap

Wij wensen :

Melissa van Bree,
Levi Daamen,
Chelsey v.d. Heijden,
Exan Koch,
Thei Lucassen,
Nicky Nuij,
Shauny Tumbelaka,
Lars Vootz,
Rowan Vromen en
Liesbeth Zwart

van harte beterschap en een spoedig herstel toe.

Jaarvergadering 2014

Geachte Sportvriend,

Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 19 december a.s. in de kantine van ons sportcomplex.

Aanvang 20.00 uur.

Namens het Bestuur,

Roger Gordijn.
Secretaris.

 

Lees meer...

Sinterklaas 2014

Op zaterdag 29 november wil ik de kinderen van av Langeberg weer komen bezoeken.

Alle spelers van de F- en de mini F-teams mogen bij me komen, natuurlijk ook alle broertjes, zusjes, kinderen en kleinkinderen t/m 7 jaar.

Ik hoop dat jullie dit jaar weer net zo lief zijn geweest als vorig jaar, zodat ik veel cadeautjes kan uitdelen.

Het feest begint om 16.00 uur.

Als je wilt mag je nog een mooie tekening maken, lever je tekening uiterlijk 15 november in bij je leider of iemand in de kantine.

Wie weet, win je dan een prijs!

Het aanmeldstrookje moet je uiterlijk 15 november inleveren!!!

Aanmelden kan ook via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie Jeugdvoetbal

Regelmatig ontvangt de KNVB signalen dat bij jeugdteams van diverse verenigingen de verkeerde maat en/of ballen met het onjuiste gewicht worden gebruikt. Het is verplicht om de goede maat bal met het voorgeschreven gewicht te gebruiken in de juiste leeftijdscategorieën.

Vooral bij jongere kinderen kunnen te zware ballen erg belastend zijn voor de spieren en gewrichten.

Juist bij het gebruik van lichtere ballen komt het spel gemakkelijker op gang. Zo kunnen er sneller grote afstanden worden bereikt en dit komt zowel het spelplezier als het leereffect ten goede.

In de jeugdvoetbalwijzer seizoen 2014/’15 staan per categorie het juiste gewicht en de juiste maat van de bal.

Ook staat hierin nog veel meer interessante informatie, zoals leeftijdscategorieën, bijzonder spelregels, wedstrijd duur en nog meer.

Invoering Spelregelbewijs

Masterz is inzetbaar voor meerdere sporten. Natuurlijk ook voor het voetbal. Via deze officiële KNVB-site (www.voetbalmasterz.nl) leren jeugdspelers (en alle andere voetballers) op een aantrekkelijke én effectieve manier de spelregels beter begrijpen. Voor tweedejaars B-junioren leidt dit uiteindelijk tot het spelregelbewijs.

Met hulp van deze site leren voetballers, al van jongs af aan, ook de regels beter accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels voor hun team de winst dichter bij!

Wat kan je vinden op deze site?
Op deze site vind je de spelregels van het voetbal in heldere taal. Je vindt er uitleg over de twintig belangrijkste spelsituaties. Je kunt er oefentoetsen maken zoveel als je wilt. Je ziet veel herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken. Bestuurders en trainers/coaches vinden er extra informatie, tools en ander materiaal om hun leden net dat extra zetje te geven op weg naar hun spelregelbewijs.

De invoering van het spelregelbewijs is een van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. Per seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren verplicht het spelregelbewijs te halen.

Onderstaande leden dienen vóór 1 januari a.s. de toets met goed gevolg te hebben afgerond. Zijn er nog vragen neem dan contact op met Roger Gordijn.

Barg v.d. Ken   Nauts Jelle
Berends Yves   Rezgui Anis
Bree v. Rick   Verboeket Chaja
Byrman Collin   Vromen Rowan
Leusden v. Nina      

Verzamelen e-mailadressen

Dit is om meerdere redenen van groot belang, nu per het nieuwe seizoen 2014/’15 het informeren over tuchtrechtelijke beslissingen aan de verenigingsleden (alleen) per e-mail verloopt.

Het verzamelen en laten registreren van deze e-mailadressen voorkomt dat de vereniging haar leden gedurende het seizoen constant zelf moet informeren over lopende tuchtzaken. Bovendien verkleint dit de kans dat het lid niet tijdig wordt geïnformeerd en daardoor mogelijk een tuchtrechtelijke mededeling negeert. Dit laatste kan leiden tot nieuwe tuchtrechtelijk consequenties, bijvoorbeeld als een speler ongerechtigd heeft deelgenomen aan een wedstrijd waarvoor hij is uitgesloten.

Veranderingen tuchtzaken
Tot nu toe ontvangt de betrokkene per post en diens vereniging digitaal het bericht van een tuchtrechtelijke mededeling. Per 2014/’15 ontvangt de vereniging de mededeling nog altijd digitaal via Sportlink Club, maar wordt het individuele lid niet meer per post maar dus per mail geïnformeerd. Het is één van drie wezenlijke veranderingen in tuchtzaken amateurvoetbal, die leiden tot vereenvoudigde tuchtprocedures en onder meer de verenigingen en scheidsrechters tijds- en efficiencyvoordelen opleveren.

Onderstaande leden dienen het e-mailadres nog door te geven.

Dohmen Michel
Peters Marco

Stuur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je e-mailadres met vermelding van je naam.

Oproep Foto's Spelerspas

Onderstaande spelers dienen vanaf komend seizoen in het bezit te zijn van een spelerspas, gelieve de foto (op de achterzijde voorzien van naam en geboortedatum)  inleveren bij Tonnie of Mandy in de kantine.

Kleikers J.  
Labyed C.  
Linssen N.  
Molina R.  
Pastoor K.  

Lid worden van de Club van 50 ook iets voor u?

Iedereen die s.v. Langeberg een beetje volgt heeft vast wel eens gehoord van de Club van 50. Voor wie het nog niet weet, de Club van 50 is een club mensen die jaarlijks € 50,- doneren aan s.v. Langeberg. De Club van 50 heeft een bestuur die de ontvangen bijdragen beheert en de Club vertegenwoordigt binnen de vereniging. Jaarlijks wordt aan de leden financiële verantwoording afgelegd.

In het afgelopen jaar zijn er veel dingen gerealiseerd of mede mogelijk gemaakt door de Club van 50. Voorbeelden hiervan zijn onder andere financiële bijdrage jeugdkamp, aanschaf twee vitrines, bijdrage aan de activiteit haringhappen, aanschaf bord / magneetplaatjes ten behoeve van de Club van 50 en het (laten) aanbrengen van het Langeberg-logo op diverse deuren.

Lees meer...

Kleding sv Langeberg

In samenwerking met onze sponsor Jan Gielkens hebben we een selectie gemaakt van artikelen die passen in ons streven naar “eenheid van tenue” op het veld. Alle artikelen zullen gratis worden voorzien van ons logo en indien mogelijk tevens van onze verenigingsnaam. Genoemde prijzen zijn speciale prijzen voor onze leden.
Op alle andere artikelen krijgt u 10% korting, zoals wellicht reeds bekend hoeft u hiervoor enkel aan te geven dat u lid bent van s.v. Langeberg (SVL).

Voor de duidelijkheid: het dragen van een wit sportbroekje evenals rode sokken en scheenbeschermers is verplicht tijdens de wedstrijden en deze dient u zelf aan te schaffen! Een wedstrijdshirt wordt ter beschikking gesteld door SVL.
Voor alle overige artikelen geldt dat deze vrijblijvend kunnen worden aangeschaft, maar als Jeugdbestuur willen wij wel stimuleren dat u zich zoveel mogelijk houdt aan de verenigingskleuren.

Voorbeelden zijn te zien, rechtsonder op de pagina.

Lees meer...

sv Langeberg Jeugd is op zoek naar...

Onze jeugdafdeling blijft maar groeien, dit vinden wij natuurlijk heel fijn. Echter het groeiend aantal jeugdleden , brengt wel een probleem met zich mee.

Lees meer...

Activiteiten

2014

29-11 : Sinterklaas

17-12 : Kerstkienen

19-12 : Jaarvergadering

20-12 : Kerst Inn

27-12 : Kaldeborn indoor voetbaltoernooi

Klik hier Facebook Zomerfeesten

Sponsor Wedstrijdbal

sponsorwedstrijdbal.jpg

Bordsponsor

 • Reclamebord Belettering Limburg 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Plus 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Grolsch 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Vossenberg 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Kunststof Brunssum 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Van Oppen 3-6-2011.jpg
 • Reclamebord AA Drink 23-1-2012.jpg
 • Reclamebord Stassen 23-1-2012.jpg
 • Reclamebord Greco 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Mio 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Sijben 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord The Royal Pub 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Molise 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord La Plaza 5-11-2012 1.jpg
 • Reclamebord Geurten 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Rumpenerhof 5-3-2011.jpg
 • Reclameborden SVL 5-3-2011 028.jpg
 • Reclamebord Fijten 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Meuffels 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Enjoy 5-11-2012.jpg

Roda JC

Kleding sv Langeberg

 • Sportbroek wit.jpg
 • Trainingsjas front.jpg
 • Regenjas front.jpg
 • Regenjas back.jpg
 • Trainingsjas back.jpg
 • Sporttassen.jpg

Prijzen incl. ledenkorting en incl. logo’s:

Trainingspak mt. 116/164 - € 35,-
Trainingspak mt. S/XXL  - € 40,-
Regenjas JR mt. 116/164 - € 25,-
Regenjas SR mt. S/XXXL - € 30,-
Wit short incl. logo alle mt. - € 14,-
Sporttas Bambini incl. logo - € 28,-
Sporttas Junior incl. logo - € 30,-


Adres: 
Gielkens Sport
Winkelcentrum De Parel Brunssum
Tel. 045 – 5257010

Copyright © 2011-2014 s.v. Langeberg. Realisatie : eMBee IT Solutions

top