Actuele meldingen

Let op : Kijk naar de oproep SPELERSPAS !

Tijdens de meivakantie is de training van de C3 alléén op de woensdag dus 30 april en 7 mei

Pupil van de week

ulundi.jpg


Zondag 27 april Langeberg 1 - SHH 1

Ulundi Arts speler Langeberg E1

T-shirt en bal pupil van de week zijn ter beschikking gesteld door:
                    gielkens

Sponsor Wedstrijdbal

belettering limburg.jpg


Zondag 27 april 14.30 uur

Langeberg 1 - SHH 1

Belettering Limburg te Kerkrade

 

s.v. Langeberg

Sportpark In de Struiken Brunssum
Hendrick Avercamp 1
6445 EK BRUNSSUM
Tel: 045-5253877

Correspondentieadres s.v. Langeberg
Frans Halsstraat 20
6445 EH Brunssum 


Contributie:
John Wolters
Tel: 045-5258115

ING 3524146
NL69INGB0003524146
t.a.v. s.v. Langeberg
Brunssum

22 april 2014

Steun onze voetbalvereniging

Steun onze voetbalvereniging en maak elke maand kans op € 100.000,-

Hoe zouden jullie het vinden om iedere maand kans te maken op prachtige prijzen en tevens sv Langeberg te steunen?

De vriendenloterij biedt jullie én onze vereniging nu een bijzondere kans om een eigen loterij voor SV Langeberg!

Een loterij van en voor onszelf, maar met alle voordelen van een grote loterij.

Speel mee voor sv Langeberg en daarbij maak jij elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot € 100.00 en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto's en reischeques, maar ook onze club wint elke week, gegarandeerd!
Want 50% van de lotprijs is voor sv Langeberg, geld dat wij in onze vereniging heel goed kunnen gebruiken.

Ons verzoek is: speel mee voor u zelf en ga meespelen voor sv Langeberg.

Mag sv Langeberg ook op u rekenen?

Op 24 April organiseren wij voor sv Langeberg een speciale belactie met de Vriendenloterij, je kunt 's avonds gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij sv Langeberg wilt steunen door mee te spelen in de Vriendenloterij.

U betaald hiervoor €12,- per trekking, waarbij het 14 trekkingen per jaar betreft. Het deelnamebedrag wordt maandelijks geïncasseerd en u kunt op elk gewenst moment opzeggen. Zo maakt u elke maand kans op geweldige prijzen en steunt u sv Langeberg. Met deze actie willen we geld inzamelen voor de jeugdafdeling.

Als je niet gebeld wordt op 24 april of al meespeelt met de vriendenloterij, maar ons wel wilt steunen, ga dan naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=310278 Ook via deze weg kun je een lot bestellen of omzetten voor sv Langeberg.

Namens de hele vereniging, hartelijk dank voor uw deelname en veel succes!

21 april 2014

Felicitatie D-meiden

Tijdens de Paasdagen hebben onze D-Meiden meegedaan aan de Girlscup Maastricht.
In het toernooi voor D-meiden onder 13 zijn ze ongeslagen 1e geworden.

Paaszondag zijn ze toegevoegd aan het C-Meiden onder 15 toernooi en ook daarin hebben ze hun mannetje gestaan met 2 overwinningen en 1 gelijk spel, hebben ze een succesvol toernooi gespeeld.

d-meiden2014-1 d-meiden2014-2
d-meiden2014-3
21 april 2014

Beterschap

Wij wensen Mano Gouw van harte beterschap en een spoedig herstel toe.

19 april 2014

Beterschap

Wij wensen Dave Ernst van harte beterschap en een spoedig herstel toe.

19 april 2014

Felicitatie

Wij feliciteren Mark (Vossen) en Vicky met de geboorte van Noël.

17 april 2014

Uitbetalen Spaarclub

Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, de uitkering van het spaargeld gaat plaats vinden in de kantine op:

Vrijdag 13 juni 2014 tevens is live de wedstrijd Nederland - Spanje te zien met een barbeque.

Iedereen die het spaargeld NIET uitbetaald wil hebben geef het door aan Tonny, Mandy, Huub Peeters of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

14 april 2014

Afscheid bestuursleden veteranen

Zaterdag 12 april j.l is tijdens een informele bijeenkomst afscheid genomen van de oud bestuursleden van de veteranen.

Wij bedanken Harrie Nauts, Ed Paes en Jo Steinbusch voor hun jarenlange inzet.

23 maart 2014

Invoering Digitaal Wedstrijd Formulier pupillen catergorie B

In navolging op de teams categorie A en de seniorenteam in categorie B zullen nu ook de D-pupillen t/m de A-junioren binnenkort gebruik gaan maken van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF).

In het Support Center Sportlink Club is naast een actuele Handleiding Digitaal Wedstrijd Formulier ook een zgn. ‘Klik’- PowerPoint presentatie beschikbaar. Met ‘klik’ wordt bedoeld dat iedere muisklik een uit te voeren handeling betreft. Met een toelichting van een of meerdere ervaren leiders worden de ‘op te leiden’ leiders, clubscheidsrechters en andere kaderleden, tijdens een door uw vereniging te organiseren bijeenkomst, geïnstrueerd. Deze ‘Klik’- PowerPoint presentatie is op ieder moment vanaf een willekeurige werkplek via de link Oefenen met het DWF Veldvoetbal (Categorie B) te openen.

Vanaf maandag 24 maart a.s. kunnen de veldvoetbalverenigingen na 18.00 uur in de KNVB Sportlink Clubapplicatie voor hun eigen D-pupillenelftallen het invullen van het DWF voorbereiden. Voor de overige leeftijdscategorieën kan dit vanaf de hieronder genoemde data.

Planning vervolg fasegewijze invoering Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) – Categorie B

Zaterdag 29-03 : D-pupillen
Zaterdag 12-04 : C-junioren
Zaterdag 19-04 : B-junioren
Zaterdag 03-05 : A-junioren

Let op:
Bij het invullen van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) is het nu nog verplicht om ook de gegevens van de assistent-scheidsrechters in te voeren. Voor jeugdwedstrijden in categorie B vindt hierop met ingang van zaterdag 29 maart 2014 een uitzondering plaats. Omdat de de rol van assistent-scheidsrechter bij deze wedstrijden vaak wordt uitgevoerd door goedwillende ouders, mag het invoeren van deze gegevens bij het totale jeugdvoetbal (A-junioren t/m D-pupillen) in categorie B vanaf 29 maart achterwege blijven.

Voor overige categorieën blijft het invullen van de assistent-scheidsrechters op het DWF verplicht en wordt dit ook gecontroleerd. Deze controle wordt dus niet uitgevoerd bij te spelen jeugdwedstrijden in categorie B. Vooralsnog geldt dit besluit voor het seizoen 2013/’14.

23 maart 2014

Diverse maatregelen KNVB 

Het actieplan Tegen geweld, voor sportiviteit beschrijft een set aan nieuwe maatregelen, evenals de intensivering van een aantal bestaande activiteiten. Het doel van het plan is helder: het tegengaan van geweld en het bevorderen van sportiviteit op en rond de voetbalvelden. Het actieplan is tot stand gekomen mede dankzij de vele reacties van leden, de goede voorbeelden van verenigingen en het meedenken van diverse belangenorganisaties. Het merendeel van de in dit plan beschreven acties maakt onderdeel uit van het landelijke programma van het ministerie van VWS ‘Naar een veiliger sportklimaat’.

Visuele controle van de spelerspas

Vanaf 1 maart is de verplichte visuele controle van de spelerspas ook van toepassing in de categorie B van het jeugdvoetbal (jongens en meisjes). Hiermee treedt de laatste fase in werking van de stapsgewijze invoering van deze maatregel. Per 1 maart is de verplichte visuele controle dus een feit in het gehele amateurvoetbal.

De visuele controle biedt verenigingen een instrument om te controleren of de juiste speler op het juiste veld staat. Cruciaal voor een eerlijk competitieverloop en een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de aanvoerders en scheidsrechter.

Start invoering spelregelbewijs

De website www.voetbalmasterz.nl is sinds maandag 17 maart gelanceerd. Via deze website kunnen tweedejaars B-junioren met ingang van het seizoen 2014/’15 het officiële KNVB Spelregelbewijs halen.

De B-junioren zijn er zelf verantwoordelijk voor dat zij het bewijs halen, maar de vereniging zal hen wel moeten informeren, instrueren en motiveren. De periode maart – september 2014 biedt verenigingen de ruimte om hier, eventueel samen met de KNVB, een plan van aanpak voor te maken. Zo is het halen van het spelregelbewijs een gezamenlijke verantwoordelijkheid van speler, vereniging en KNVB.

De folder Winnen met spelregels biedt verenigingen alle informatie over de achtergrond en inhoud van het spelregelbewijs, en geeft daarnaast inzicht in het proces van invoering. Naast de folder, zijn op Voetbalmasterz ondersteunende middelen te vinden onder het menu ‘Clubs en trainers’. Zo staat er een handleiding voor de wedstrijdsecretaris, een clubtoets die te gebruiken is tijdens een spelregelavond en oefenmaterialen die trainer/coaches kunnen toepassen in de training.

27 februari 2014

Oproep Foto's Spelerspas

Onderstaande spelers dienen een pasfoto in te leveren daar de geldigheid van de spelerspas binnenkort zal verlopen.

Gelieve de foto (op de achterzijde voorzien van naam en geboortedatum)  inleveren bij Tonnie of Mandy in de kantine.

Barg v.d. K.

Onderstaande spelers dienen vanaf komend seizoen in het bezit te zijn van een spelerspas, gelieve de foto (op de achterzijde voorzien van naam en geboortedatum)  inleveren bij Tonnie of Mandy in de kantine.

Heutz M.
Hofman T.
Nijkamp G.
Raeven I.
Strassfeld D.
14 september 2013

Lid worden van de Club van 50 ook iets voor u?

Iedereen die s.v. Langeberg een beetje volgt heeft vast wel eens gehoord van de Club van 50. Voor wie het nog niet weet, de Club van 50 is een club mensen die jaarlijks € 50,- doneren aan s.v. Langeberg. De Club van 50 heeft een bestuur die de ontvangen bijdragen beheert en de Club vertegenwoordigt binnen de vereniging. Jaarlijks wordt aan de leden financiële verantwoording afgelegd.

In het afgelopen jaar zijn er veel dingen gerealiseerd of mede mogelijk gemaakt door de Club van 50. Voorbeelden hiervan zijn onder andere financiële bijdrage jeugdkamp, aanschaf twee vitrines, bijdrage aan de activiteit haringhappen, aanschaf bord / magneetplaatjes ten behoeve van de Club van 50 en het (laten) aanbrengen van het Langeberg-logo op diverse deuren.

Al tientallen mensen hebben zich gelukkig al aangemeld. Maar we zitten nog niet op het beoogde aantal van 75 leden. Daarom willen we graag een beroep op iedereen doen om mee te helpen dit aantal snel te bereiken. Iedereen kan lid worden en een bijdrage leveren, dat kunnen dus ook groepen, elftallen of bedrijven zijn.

Hopelijk is ook uw interesse gewekt om lid te worden van de Club van 50. U kunt zich aanmelden via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Uiteraard kunnen geïnteresseerden zich persoonlijk bij Maurice Neumann en / of David Oberije aanmelden.

Helpt u ons een groot succes te maken van de Club van 50?

26 augustus 2013

Kleding sv Langeberg

In samenwerking met onze sponsor Jan Gielkens hebben we een selectie gemaakt van artikelen die passen in ons streven naar “eenheid van tenue” op het veld. Alle artikelen zullen gratis worden voorzien van ons logo en indien mogelijk tevens van onze verenigingsnaam. Genoemde prijzen zijn speciale prijzen voor onze leden.
Op alle andere artikelen krijgt u 10% korting, zoals wellicht reeds bekend hoeft u hiervoor enkel aan te geven dat u lid bent van s.v. Langeberg (SVL).

Voor de duidelijkheid: het dragen van een wit sportbroekje evenals rode sokken en scheenbeschermers is verplicht tijdens de wedstrijden en deze dient u zelf aan te schaffen! Een wedstrijdshirt wordt ter beschikking gesteld door SVL.
Voor alle overige artikelen geldt dat deze vrijblijvend kunnen worden aangeschaft, maar als Jeugdbestuur willen wij wel stimuleren dat u zich zoveel mogelijk houdt aan de verenigingskleuren.

Voorbeelden zijn te zien, rechtsonder op de pagina.

Lees meer...

04 september 2012

sv Langeberg Jeugd is op zoek naar...

Onze jeugdafdeling blijft maar groeien, dit vinden wij natuurlijk heel fijn. Echter het groeiend aantal jeugdleden , brengt wel een probleem met zich mee.

Lees meer...

 • kledingbeurs.jpg

Activiteiten

2014

17-05 : Jeugdtoernooien sv Langeberg

18-05 : Jeugdtoernooien sv Langeberg

23-05 : Ladies Night

24-05 : Voetvolleybaltoernooi

30-05 : Feestavond einde seizoen

31-05 : Veteranentoernooi

13-06 : Uitbetalen spaarclub

29-08 : Zomerfeesten 

30-08 : Zomerfeesten

31-08 : Zomerfeesten

KNVB

respectsvl.jpg

Bordsponsor

 • Reclamebord Belettering Limburg 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Molise 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Dirkx 11-12-2011.jpg
 • Reclamebord Stassen 23-1-2012.jpg
 • Reclamebord Weller 3-6-2011.jpg
 • Reclamebord Ruijters 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Petit 5-3-2011 001.jpg
 • Reclamebord ELT 3-6-2011.jpg
 • Reclamebord Fijten 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Stofberg 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Palm 7-9-2011.jpg
 • Reclamebord Van Oppen 3-6-2011.jpg
 • Reclamebord Plus 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord La Plaza 5-11-2012 1.jpg
 • Reclamebord Heukske 23-1-2012.jpg
 • Reclamebord Meuffels 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Sijben 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Alpha 5-3-2011.jpg
 • Reclamebord Enjoy 5-11-2012.jpg
 • Reclamebord Vossenberg 5-3-2011.jpg

Roda JC

Kleding sv Langeberg

 • Regenjas front.jpg
 • Sportbroek wit.jpg
 • Regenjas back.jpg
 • Trainingsjas back.jpg
 • Trainingsjas front.jpg
 • Sporttassen.jpg

Prijzen incl. ledenkorting en incl. logo’s:

Trainingspak mt. 116/164 - € 35,-
Trainingspak mt. S/XXL  - € 40,-
Regenjas JR mt. 116/164 - € 25,-
Regenjas SR mt. S/XXXL - € 30,-
Wit short incl. logo alle mt. - € 14,-
Sporttas Bambini incl. logo - € 28,-
Sporttas Junior incl. logo - € 30,-


Adres: 
Gielkens Sport
Winkelcentrum De Parel Brunssum
Tel. 045 – 5257010

Copyright © 2011-2013 s.v. Langeberg. Realisatie : eMBee IT Solutions

top