Zondag 26 november Langeberg 1 - Sporting Heerlen 1

Zondag 26 november 14:30 uur

Langeberg 1 - Sporting Heerlen 1

SPONSORCOMMISSIE

Inkomsten uit reclame en sponsoring zijn al jarenlang een onontbeerlijk onderdeel van de financiële huishouding van vele verenigingen. Zo ook voor onze voetbalvereniging s.v. Langeberg.

Gelukkig weten wij dat er binnen het bedrijfsleven in Brunssum – en ook daar buiten – voldoende draagvlak is voor onze voetbalvereniging. Mensen en bedrijven voelen zich verbonden met s.v. Langeberg en willen iets voor onze club betekenen.

De huidige sponsorcommissie heeft, naast werving, een aantal doelen gesteld:

·         Middels de open en heldere structuur langdurige relaties aangaan met geïnteresseerde bedrijven;
·         Het onderhouden van contacten met bestaande relaties;

Middels deze doelen wil de commissie een bijdrage leveren aan de positieve uitstraling van s.v. Langeberg richting haar leden, maar uiteraard ook naar buitenstaanders. Dit wordt gerealiseerd middels reclameborden rond de velden, het scheppen van financiële middelen ten behoeve van activiteiten voor alle leden en uiteraard het op een correcte wijze uitdragen van de bedrijfsnaam van de aangesloten sponsoren.

De sponsorcommissie is erg afhankelijk van de inzet van leden. Op hun aanwijzingen en tips willen wij graag inspelen om deze nieuwe contacten te bezoeken, te informeren en hun een passend concept voor te leggen. Dus mocht u in relatie staan met een ondernemer die geassocieerd wil worden met s.v. Langeberg, neem dan contact op met de sponsorcommissie en wij zorgen voor een spoedige en correcte afhandeling.

Voor degene die als sponsor bij s.v. Langeberg betrokken willen zijn, worden nieuwe sponsorpakketten samengesteld. Sponsorpakketten die aansluiten bij de wensen van huidige, maar ook zeker toekomstige, sponsoren. Wilt u de inhoud van deze pakketten ontvangen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Met vriendelijke groet,

Bart Meuffels