John Wolters

Club van € 50

De club van € 50 s.v. Langeberg wordt gevormd door particulieren én bedrijven die door middel van een donatie van € 50,00 per jaar hun sympathie voor s.v. Langeberg tot uitdrukking brengen. Zowel leden als niet-leden kunnen 'lid' worden van de Club van € 50, een keer per jaar krijgt u een factuur, waarmee het lidmaatschap met een jaar wordt verlengd.

Met het geld dat door de Club van € 50 bijeen wordt gebracht worden extra activiteiten  voor alle geledingen van s.v. Langeberg bekostigd. U kunt daarbij denken aan de ondersteuning van jeugdactiviteiten zoals het voetbalkamp, de aanschaf van materialen zoals ballen en kleding voor elftalbegeleiders, een bijdrage aan feestavonden voor leden etc.

Wanneer de Club van € 50 s.v.  Langeberg verder zal groeien, kan een deel van het geld worden gereserveerd voor grotere aanpassingen aan de accommodatie.

Leden van Club van € 50 s.v. Langeberg staan vermeld op een overzichtelijk bord in de sportkantine. Club van €50 - leden krijgen een uitnodiging voor de jaarlijkse feestavond die aan het einde van het seizoen wordt georganiseerd.

Wij gaan ervan uit dat veel leden en sympathisanten zich enthousiast aanmelden voor de Club van € 50, heb je interesse : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.