Zondag 24 september Langeberg 1 - Weltania 1

Zondag 24 september 14:30 uur

Langeberg 1 - Weltania 1

Reclameborden

Het hoofdveld van s.v. Langeberg wordt omringd door ongeveer 40 reclameborden van een hoge kwaliteit wat betreft materiaal en belettering. Door middel van een reclamebord kunnen wij de naam en het logo van uw firma onder de aandacht brengen van zowel onze leden als de bezoekers van onze vereniging.

Om enige uniformiteit in de verschillende soorten borden te brengen zijn de afmetingen van ons standaard reclamebord vastgesteld op 2,50 x 0,65 meter. Voor bordreclame wordt een contract afgesloten voor de duur van drie jaar. Dit contract wordt stilzwijgend met een jaar verlengd en kan drie maanden voordat de termijn van drie jaar is verstreken, dan wel drie maanden voor een eventuele stilzwijgende verlenging, worden opgezegd.

Vormgeving (logo’s), kleurstelling en belettering van het reclamebord worden in overleg met de reclamebordhouder bepaald, waarbij de voorkeur van de reclamebordhouder doorslaggevend is. De productiekosten van het reclamebord komen voor rekening van de sponsor. Deze kosten worden door de vereniging apart in rekening gebracht.

De facturatie van de “huursom” zelf, vindt ieder jaar plaats in januari.

Mocht er sprake zijn van een in de loop der jaren ondeugdelijk bord, waardoor dit bord niet meer representatief is, heeft s.v. Langeberg een signalerende functie en brengt de sponsor hiervan op de hoogte. De kosten van vernieuwing/reparatie zijn voor de sponsor.

Heeft u interesse in het sponsoren van een reclamebord, neem dan s.v.p. contact op met Bart Meuffels (06-53899209) of Norbert Dehing (06-21878666).

U kunt ons ook een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) sturen, dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.