Zaterdag 15 december 19:30 uur

Langeberg 1 - de Leeuw 1

Gebruiksvoorschrift

Kunstgrasveld gemeente Brunssum

Het sponsoren van een wedstrijdbal

Cruciaal voor iedere wedstrijd is een goede wedstrijdbal. Het is dus van groot belang dat deze voldoende aanwezig zijn.

Voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal van s.v. Langeberg in de competitie, is er de mogelijkheid om de wedstrijdbal te sponsoren.

De sponsors van alle wedstrijdballen worden vermeld op een sponsorbord, dat gedurende het gehele seizoen op een prominente plaats in de kantine blijft hangen.

Ook wordt op ons sportpark voor aanvang van de thuiswedstrijd uw (bedrijfs)naam omgeroepen via de geluidsinstallatie.

Daarnaast wordt uw (bedrijfs)naam (met een link naar uw eigen website) een hele week lang genoemd bij de aankondiging van de wedstrijd op de website van
s.v. Langeberg, onder vermelding van het feit dat u de sponsor van de wedstrijdbal bent.

Heeft u interesse in het sponsoren van een wedstrijdbal, laat het ons dan even weten.

Copyright © 2011-2018 s.v. Langeberg.

Realisatie : eMBee IT Solutions

Privacy Policy