Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update jouw supporters: gebruik de liveblog functie!

Update jouw supporters: gebruik de liveblog functie!

8 september 2020 0:00

Rick van de Roer

Enkele maanden geleden lanceerden we de Langeberg ClubApp. Deze app is inmiddels al meer dan 250x gedownload. Uitslagen, programma en nieuws kunnen daarin eenvoudig en snel gevonden worden. Nu, in dit nieuwsbericht, lichten we de liveblog-functie toe. Lees hoe jij als appgebruiker een liveblog kunt starten en vullen, en lees hoe je een liveblog kunt volgen!

Voor iedereen die de ClubApp gebruikt is het mogelijk om een liveblog te starten. Een liveblog is de ideale manier om thuisblijvers (supporters, ouders, geblesseerden, personen die verhinderd zijn, vakantiegangers) op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Voor ieder team (jong en oud) kan een liveblog worden gestart. Daarin kunnen foto's worden toegevoegd, doelpunten kenbaar worden gemaakt, wissels in worden doorgegeven en nog veel meer!

Liveblog starten

De liveblog functie is te vinden door de volgende stappen te volgen:
- Open de ClubApp
- Klik op het menu
- Klik op voetbal, en vervolgens programma
- Kies de wedstrijd waar jij supporter bent
- Klik bovenaan de pagina op functie van de liveblog

Vanaf 15 minuten voor de wedstrijd is mogelijk om de liveblog functie te openen. 

Liveblog volgen

Je kunt altijd liveblogs handmatig volgen door de wedstrijd op te zoeken, in de app (via het hoofdmenu) via "Programma", en te tikken op de wedstrijd waarvan je de blog wilt zien.  

Echter kan het ook handig zijn als je automatisch de belangrijkste updates van de liveblog op je telefoon krijgt d.m.v. pushberichten. Volg hiervoor onderstaande stappen

1. Zorg dat je het team waarvan je automatisch liveblog-pushberichten wilt ontvangen staat ingesteld als "favoriet team". Dit kun je doen door in het hoofdmenu naar "Instellingen" te gaan. Vervolgens ga je naar het tweede tabblad "Favoriete teams" en zorg je dat de 'switch AAN staat' achter het team dat je wilt volgen.
2. Ga bij "Instellingen" naar het tabblad "Algemeen" en zorg dat de optie "Liveblog favoriete teams" aanstaat.

Onjuist berichtgeving

Als gebruiker van de app is het mogelijkheid om gegeven input te 'flaggen'. Dit kan onjuiste informatie betreffen, maar dit kunnen ook ongewenste berichten zijn.

Wanneer 5 unieke app gebruikers een bepaalde input flagt, zal deze uit de liveblog verdwijnen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!