Tarieven geldend vanaf 01-07-2017

Veteranen (spelend) € 20,00 per kwartaal
Veteranen (niet spelend) € 15,00 per kwartaal

Niet-spelende leden

Voor € 60,- per jaar kan men niet spelend senioren-lid worden van s.v. Langeberg.

Niet-spelende leden zijn lid van de K.N.V.B. en op de Algemene Ledenvergadering hebben zij stemrecht, voor het overige komen zij in aanmerking voor alle faciliteiten die spelende leden ook hebben, uitgezonderd natuurlijk het spelen van wedstrijden.

Betaling

Contributiebetaling vindt bij voorkeur plaats middels automatische betaling. Ieder lid betaalt contributie over het gehele jaar. Het contributiejaar loopt van juli t/m juni. Bij inschrijving wordt het (nieuwe) lid gevraagd de betaling per kwartaal te voldoen. De contributie moet gestort worden op het volgende nummer:

NL 69 INGB 0003524146 t.n.v s.v. Langeberg te Brunssum

Jeugdsportfonds

Jeugdfonds Sport Limburg is bestemd voor kinderen en jongeren woonachting in de provincie Limburg, die om financiële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Wanneer iemand de contributiegelden van zijn/haar kind(eren) niet kan betalen, dan is het mogelijk om onder voorwaarde een aanvraag in te dienen bij de gemeente. Op de website van het jeugdsportfonds staat meer informatie.

Vragen m.b.t. het bovenstaande? Neem dan contact op met Roger Gordijn via info@svlangeberg.nl

Logo_Jeugdfonds_Sport__Cultuur.png