Accommodatie

Sportpark In de Struiken is de trotse thuishaven van s.v. Langeberg. Het is de plek waar wekelijks honderden leden de voetbalsport beoefenen. De accommodatie kenmerkt zich door bosrijke omgeving, dit komt door de aangrenzende Brunssummerheide.

De accommodatie beschikt over:

• 1 kunstgrasveld met verlichting. (Vernieuwd zomer 2019).
  • 1 grasveld zonder verlichting. (Vernieuwd najaar 2020).
  • 2 grasvelden met verlichting.

Het clubgebouw is in 2011 opgeleverd door toenmalig wethouder R. De Boer. Het gebouw kent een boven- en onderverdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich o.a. de kantine en bestuurskamer. De onderverdieping bestaat o.a. uit 8 kleedlokalen, 2 scheidsrechterslokalen en 1 verzorgingslokaal. In de zomer van 2020 zijn het materialenhok en kledinghok volledig gerenoveerd.

Verder biedt de parkeerplaats meer dan voldoende parkeergelegenheden.