Kleding(plan)

Algemene informatie
In de zomer van 2021 zijn we gestart met een nieuw kledingplan. Het doel van het kledingplan is uniformiteit. Op deze wijze werken we samen aan de uitstraling van s.v. Langeberg.
Alle spelende leden, trainers, leiders en ondersteunende vrijwilligers ontvangen een kledingpakket in bruikleen van de vereniging. Voor spelende leden bestaat het pakket uit een wit wedstrijdbroekje, rode wedstrijdsokken, presentatiekleding voor tijdens wedstrijddagen en een sporttas van het merk JAKO. Het kledingpakket is exclusief wedstrijdshirt. De wedstrijdshirts worden uitgereikt tijdens wedstrijddagen.

De kledingcommissie heeft gekozen voor de kledinglijn Champ 2.0 van het merk JAKO. Brandless Sportswear is onze leverancier.

Let op. De kledingcommissie heeft ervoor gekozen om geen trainingsbroeken te koppelen aan de presentatiekleding. Wil je toch een passende trainingsbroek van het merk JAKO aanschaffen? Bekijk dan onze webshop. Verder is het mogelijk om via onze webshop extra kleding te kopen. Ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen of feestdagen.

Financiering
De financiering van het kledingplan is gedekt d.m.v. sponsoring. Voor spelende leden, trainers, leiders en ondersteunende vrijwilligers zijn er geen extra kosten.
Een groot deel van de financiering is mogelijk gemaakt door een uniek kledingconcept tussen onze hoofdsponsor PLUS Quaedvlieg en Brandless Sportswear. De spaarkaarten van de PLUS zijn een belangrijk onderdeel van het kledingconcept. Door het inleveren van volle spaarkaarten ontvangen wij een extra sponsorbedrag.

Hoe werkt de PLUS Quaedvlieg spaaractie?

• Op vertoon van de sponsorpas ontvang je bij PLUS Quaedvlieg bij elke € 10,- aan boodschappen een PLUS sponsorzegel.
  • Plak met 40 zegels de spaarkaart vol. Deze heeft voor s.v. Langeberg een waarde van €4,-
  • Lever de volle spaarkaart, voorzien van je naam in bij Mandy en/of Tonny in de kantine, en vraag direct om een nieuwe spaarkaart!
  • Het gespaarde bedrag zal geheel ten goede komen aan de aanschaf van nieuwe kleding ten behoeve van het kledingplan.
  • Sparen kan het hele jaar, dus ook in de zomer- en winterstop en vakanties. Lever zoveel spaarkaarten in als je maar wilt. Hoe meer spaarkaarten, hoe meer geld dit oplevert voor de vereniging.

Nieuw? Vragen? Kleding Ruilen?
Nieuwe spelende-leden, trainers en leiders kunnen zich melden bij de kledingcommissie voor een afspraak. De kledingcommissie staat ook voor jullie klaar bij vragen of het ruilen van kleding. De kledingcommissie is bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Contactformulier kledingcommissie

Het onderstaande tekstveld is alleen van toepassing op nieuwe trainers/leiders/ondersteunende vrijwilligers.

* = verplicht