Aanmelden speciaalbieravond 20 mei

Op vrijdag 20 mei organiseren we weer de bekende speciaalbieravond. Dit keer is het een jubileumeditie, want het is alweer de 5de(!) keer dat we deze kantineavond organiseren.

Traditiegetrouw bestaat het menu uit 7 verschillende speciaalbieren en 5 ronden hapjes. Degene die geen speciaalbieren drinken zijn uiteraard ook welkom. Zij kunnen kiezen voor alleen 5 ronden hapjes. Vervolgens is drank voor eigen rekening. Helaas hebben we de prijzen vanuit het verleden niet kunnen doortrekken. Door de stijgende kosten zijn we genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.

Opties:
- 7 speciaalbieren + 5 ronden hapjes = € 25,-
- 5 ronden hapjes = € 10,-

Verder kun je kiezen uit 2 betaalopties:
- Tikkie. Deze volgt in de week van 13 mei via mail.
- Contant. Je kunt betalen op vrijdag 20 mei bij binnenkomst.

De kantine is op 20 mei geopend vanaf 20.30 uur. DJ Norbert zorgt voor de muziek. Verder komt Ronnyron een optreden verzorgen. Hij is door de activiteitencommissie direct vastgelegd na het spetterende optreden op Super Sunday.

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor de speciaalbieravond. Het formulier moet per persoon worden ingevuld. Aanmelden is mogelijk t/m vrijdag 13 mei. Het maximum aantal personen is 125.

Aanmelden speciaalbieravond 20 mei

Dit formulier is niet meer actief