Actuele meldingen

UPDATE

Tot nader order is het NIET toegestaan om het complex te betreden.

 

s.v. Langeberg

Sportpark In de Struiken Brunssum
Hendrick Avercamp 1
6445 EK BRUNSSUM
Tel: 045-5253877

Correspondentieadres s.v. Langeberg
Frans Halsstraat 20
6445 EH Brunssum 


Contributie:
Roger Gordijn
Tel: 045-5254389

ING 3524146
NL69INGB0003524146
t.a.v. s.v. Langeberg
Brunssum

Gebruiksvoorschrift

Kunstgrasveld gemeente Brunssum

Contributie per 1-7-2017

Senioren (spelend) : € 170,- per jaar
Senioren (niet spelend) : €   60,- per jaar
Spelend Veteranen : €   80,- per jaar
Junioren 12 - 18 jaar : € 130,- per jaar
Pupillen 6 - 11 jaar : € 120,- per jaar
Mini Pupillen tot 6 jaar : €   60,- per jaar

Sparen tijdens Corona

Nu de kantine nog enkele weken gesloten blijft i.v.m. het corona virus, stel ik een ieder in de gelegenheid om digitaal te sparen.

Het spaarbedrag kan dan worden overgemaakt op rekeningnummer:


NL64INGB0657813001 t.n.v. sv Langeberg 

Bij omschrijving naam en nummer vermelden.

Zodoende kan iedereen zijn spaargeld op peil houden.

Informatie over uitbetaling en afsluiting seizoen volgt nog.

Corona-update s.v. Langeberg 3-4-2020

Beste Langebergers,

In de afgelopen weken hebben wij jullie continu op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de wijze waarop we hiermee omgaan als vereniging. Ook vandaag weer een nieuwe update.

Huidige situatie

Het kabinet heeft op dinsdag 31 maart j.l. de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus t/m 28 april verlengd. O.a. sportcomplexen blijven tot nader bericht gesloten. Vervolgens heeft de KNVB besloten om de competities voor het hele amateurvoetbal per direct te beëindigen. Er komen geen eindstanden, dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het komende seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Als bestuur staan we volledig achter dit besluit. Dit is naar onze mening de verstandigste en eerlijkste beslissing.

Financiële gevolgen & contributie

Onder normale omstandigheden waren we op weg om het seizoen 2019/‘20 met een positief financieel resultaat af te sluiten, echter door de coronacrisis en het daaruit volgend besluit van de KNVB is dit scenario drastisch veranderd. Een van de consequenties van dit besluit is dat we vanaf medio maart t/m hoogstwaarschijnlijk einde seizoen geen kantine inkomsten meer hebben. Het wegvallen van deze belangrijke inkomstenbron is een grote tegenvaller voor het in eerste instantie verwachte positieve resultaat.
Verder staan ook de sponsorinkomsten onder druk. Ons sponsorbestand bestaat voornamelijk uit MKB’ers en ZZP’ers. Zij worden op dit moment hard geraakt door de coronacrisis. Samen met de sponsorcommissie zijn we in overleg hoe we hiermee het beste kunnen omgaan.
Om de kosten zoveel mogelijk te reduceren zijn we als bestuur druk bezig om vaste lasten omlaag te krijgen en proberen we om in aanmerking te komen voor financiële compensatie, echter ontkomen we er niet aan dat een aantal vaste lasten door blijven lopen.

Het beleid van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat we op dit moment een financieel gezonde vereniging zijn, dit is ook tijdens de meeste recente ALV kenbaar gemaakt. Het voortbestaan van s.v. Langeberg komt dus ook niet in het gevaar.
Om tegen dergelijke gebeurtenissen in de toekomst bestand te blijven is het van belang dat wij onze financiële positie op peil houden. Wij doen daarom een beroep op alle leden om uiterlijk 30 juni aan zijn/haar contributie verplichting voor dit voetbalseizoen te voldoen.

Alleen op deze wijze beperken we de financiële gevolgen en kunnen we na deze crisis weer samen stappen voorwaarts zetten. We zijn een Langebergfamillie in goede en slechte tijden en hopen op begrip hiervoor.

Teamindelingen

Door het voortijdig beëindigen van de voetbalcompetities worden de teamindelingen voor de jeugdteams van het komende seizoen in een vroeg stadium bekend gemaakt. We streven erna om de indelingen uiterlijk in de tweede week van mei bekend te maken.

Als iemand denkt om te gaan stoppen met voetballen bij s.v. Langeberg, dan is het verzoek om dit uiterlijk 26 april bij zijn/haar trainers bekend te maken. Graag komen we met diegene of met
zijn/haar ouders in gesprek. Voor ons is dit van groot belang om de teamindelingen rond te maken. Dit geldt ook voor de seniorenteams.

Verder...

Op dit moment is het nog zeer onzeker of de kantine dit seizoen nog geopend kan worden en/of er nog activiteiten zoals de seizoensafsluiting en feestavond spaarclub georganiseerd kunnen worden. Wij volgen hierin de richtlijnen van de regering en het RIVM op want het moge duidelijk zijn dat de gezondheid van ons allemaal hierin het belangrijkst is. Hopelijk kunnen we jullie begin mei meer duidelijkheid verschaffen.

Vragen n.a.v. het bovenstaande? Sturen dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen jullie het beste toe. Blijf gezond, let goed op elkaar en hopelijk zien we ons snel weer op sportpark In de Struiken.

Sportieve groet,

Bestuur s.v. Langeberg

Vacature Trainer/Coach Langeberg 3

Voor het seizoen 2020/''21 zijn we opzoek naar een nieuwe trainer voor Langeberg 3.

Vanaf het seizoen 2019/‘20 fungeert Langeberg 3 als het derde selectieteam binnen onze vereniging. 


Het grote, leergierige, gezellige en jonge vriendenteam komt uit in de reserve 4e klasse en herbergt een aantal talentvolle voetballers.

Het 3de is een vervolg op de O19 en geeft spelers een platform bij de senioren waar ze zich kunnen (door)ontwikkelen, waardoor de kans groter wordt om in de toekomst eventueel een stap hogerop te maken.

Interesse en/of meer info over de vacature?

Klik voor meer informatie.

Dennis van der Heiden nieuwe trainer Langeberg 2

Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Dennis van der Heiden de nieuwe trainer van het tweede elftal van Langeberg. Hij volgt Hans Smeijsters op.

Dennis is woonachtig in Brunssum, 44 jaar oud en al jaren actief als trainer. 

Momenteel is Dennis trainer van VV de Leeuw 2 en assistent-trainer bij het eerste elftal van De Leeuw.

In het verleden is hij o.a. jeugdtrainer bij EHC en Fortuna Sittard geweest. Tijdens zijn actieve loopbaan heeft Dennis ruim 10 seizoenen op het eerste elftal van De Leeuw gespeeld.

Dennis krijgt als trainer van het tweede elftal de taak om spelers verder te helpen in hun ontwikkeling op weg naar Langeberg 1.

Zowel in de huidige spelersgroep als bij aankomende talenten zit nog meer dan voldoende potentie. SV Langeberg heet Dennis van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes met deze mooie uitdaging.

Tegelijkertijd willen we Hans Smeijsters bedanken voor zijn verdiensten tot op heden.

Mede door zijn drive en input hebben in de afgelopen seizoenen verschillende ‘eigen’ spelers de definitieve stap naar het eerste elftal gemaakt. Uiteraard wensen we Hans, de staf en spelersgroep veel succes in de strijd om directe handhaving.

 

60+ ? Kom mee voetballen! Walking Football komt namelijk naar Brunssum

Op donderdag 12 maart start om 10.00 uur de kick-off in onze kantine. Middels een presentatie krijgen de aanwezigen informatie over Walking Football, om vervolgens over te gaan op fitheidstesten en een training. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje.

Walking Football is de uitgelezen kans om betrokken te raken bij een team. O.a. mensen ontmoeten, gezelligheid en verantwoord bewegen staan centraal.

Meer informatie? Klik hier.

Reconstructie Rembrandtstraat

Het lijkt nog ver weg, maar ik wil jullie nu reeds informeren over de reconstructie van de Rembrandtstraat en dus ook de beperkte bereikbaarheid van ons complex.

Waarom gaan we aan de slag met de Rembrandtstraat?
De aanleiding voor de reconstructie van de Rembrandtstraat is de noodzakelijke vervanging en aanpassing van het riool en verharding. Beiden zijn aan het eind van hun levensduur. Voor deze noodzakelijke vervanging worden de bestaande asfaltverharding en het trottoir opgebroken en vernieuwd.

Waar werken we?
De reconstructie van wegen en riolering vindt plaats van de Akerstraat tot en met de Govert Flinckstraat. Op de tekening bij deze brief ziet u waar we precies werken. We zorgen dat voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand hun weg kunnen vervolgen langs de werkzaamheden.

Hoe komt de nieuwe Rembrandstraat eruit te zien?
De nieuwe Rembrandtstraat heeft gescheiden rijbanen en vrij liggende fietspaden. De riolering is groot genoeg voor toekomstige zware buien en de verharding is volledig vervangen. De rijbaanscheiding zal de snelheid op de Rembrandtstraat naar verwachting verlagen.

Wanneer gaan we aan de slag?
De werkzaamheden zijn gepland van 2 maart tot 24 juli. In totaal zal de klus zo’n 4 maanden duren. Om het ongemak voor u zoveel mogelijk te beperken én om ervoor te zorgen dat uw woning goed bereikbaar blijft, is het de bedoeling om de werkzaamheden in fases uit te voeren.

Klik op onderstaande linkjes naar de diverse fasen.

Omleiding

Fase 1a en 1b

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Oefenstof trainers

Onder het menu links is een begin gemaakt met het plaatsen van oefenstof voor de D, E en F.

Moge duidelijk zijn dat er ook nog voor de andere categorien oefenstof geplaatst zal worden.

Activiteiten

2020

21-08 : Langeberg Summerfest!
22-08 : Langeberg Summerfest!
23-08 : Langeberg Summerfest!

Toernooien 2020

Inschrijfformulieren Langeberg Summerfest 

Jeugdtoernooien

Ladies Cup

Veteranen Cup

Nieuwsbrief

Hoofdsponsor

Plus.jpg

Fysiopartner

Bordsponsor

 • Jegers.jpg
 • Royal Pub.jpg
 • Wijnands.jpg
 • LaPlaza.jpg
 • Zuidervaart.png
 • Brikke Oave1.jpg
 • Cornelissen.jpg
 • Monja Hermans.jpg
 • Ronnies.jpg
 • Plus.jpg
 • Leijten.jpg
 • Alpha.jpg
 • anytime.jpg
 • Haze-1.jpg
 • skill klein.jpg
 • Sanisale.jpg
 • liasteps.jpg
 • bart meuffels.jpg
 • wijshof.jpg
 • ops regio.jpg
 • Roda JC.jpg
 • Bouwmaat.jpg
 • Keukensale.jpg
 • Sijben.jpg
 • brikke oave.jpg
 • Wijkteam Zuid.jpg
 • Petit.jpg
 • Stassen.jpg
 • Niesing-nieuw.JPG
 • Grausbouw.jpg
 • Jos Dirkx.jpg
 • JotenOever.jpg
 • Canadian Corner.png
 • AA drink.jpg
 • Molise.jpg
 • Fijten.jpg
 • ops.png
 • Regiobank.png
 • Publistrada.jpg
 • Succezz.jpg
 • Arx ICT dubbel bord.png
 • voltec.jpg
 • hotel salden.jpg
 • MoJo Hermans.jpg
 • Rumpenerhof.jpg
 • Kabeldirect.png
 • sepdesign.jpg
 • Wolterselektro.jpg
 • primex-2.jpg
 • Wiel Rozema.jpg
 • Coll.jpg
 • spie.jpg
 • enjoy.jpg
 • VCL.jpg
 • Sjef van Ooijen.jpg
 • De Koning.jpg
 • Heuts.jpg

Wedstrijdbalsponsor

 • Plus.jpg
 • Wijkteam Zuid.jpg
 • Tonny en Mandy.jpg
 • Ronnies.jpg
 • Koos Krocke.jpg
 • Jaimy en Lieke.jpg
 • Leuk4Look.jpg
 • Studiebegeleiding.jpg
 • liasteps.jpg
 • Sport2000.jpg
 • Wolterselektro.jpg
 • Jeffrey Leunissen.jpg
 • Petit.jpg

Copyright © 2011-2020 s.v. Langeberg.

Realisatie : eMBee IT Solutions

Privacy Policy

top