Actuele meldingen

UPDATE

Tot nader order is het buiten de trainingstijden NIET toegestaan om het complex te betreden.

Gebruiksvoorschrift

Kunstgrasveld gemeente Brunssum

Contributie per 1-7-2017

Senioren (spelend) : € 170,- per jaar
Senioren (niet spelend) : €   60,- per jaar
Spelend Veteranen : €   80,- per jaar
Junioren 12 - 18 jaar : € 130,- per jaar
Pupillen 6 - 11 jaar : € 120,- per jaar
Mini Pupillen tot 6 jaar : €   60,- per jaar

Corona-update s.v. Langeberg 3-4-2020

Beste Langebergers,

In de afgelopen weken hebben wij jullie continu op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de wijze waarop we hiermee omgaan als vereniging. Ook vandaag weer een nieuwe update.

Huidige situatie

Het kabinet heeft op dinsdag 31 maart j.l. de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus t/m 28 april verlengd. O.a. sportcomplexen blijven tot nader bericht gesloten. Vervolgens heeft de KNVB besloten om de competities voor het hele amateurvoetbal per direct te beëindigen. Er komen geen eindstanden, dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het komende seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Als bestuur staan we volledig achter dit besluit. Dit is naar onze mening de verstandigste en eerlijkste beslissing.

Financiële gevolgen & contributie

Onder normale omstandigheden waren we op weg om het seizoen 2019/‘20 met een positief financieel resultaat af te sluiten, echter door de coronacrisis en het daaruit volgend besluit van de KNVB is dit scenario drastisch veranderd. Een van de consequenties van dit besluit is dat we vanaf medio maart t/m hoogstwaarschijnlijk einde seizoen geen kantine inkomsten meer hebben. Het wegvallen van deze belangrijke inkomstenbron is een grote tegenvaller voor het in eerste instantie verwachte positieve resultaat.
Verder staan ook de sponsorinkomsten onder druk. Ons sponsorbestand bestaat voornamelijk uit MKB’ers en ZZP’ers. Zij worden op dit moment hard geraakt door de coronacrisis. Samen met de sponsorcommissie zijn we in overleg hoe we hiermee het beste kunnen omgaan.
Om de kosten zoveel mogelijk te reduceren zijn we als bestuur druk bezig om vaste lasten omlaag te krijgen en proberen we om in aanmerking te komen voor financiële compensatie, echter ontkomen we er niet aan dat een aantal vaste lasten door blijven lopen.

Het beleid van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat we op dit moment een financieel gezonde vereniging zijn, dit is ook tijdens de meeste recente ALV kenbaar gemaakt. Het voortbestaan van s.v. Langeberg komt dus ook niet in het gevaar.
Om tegen dergelijke gebeurtenissen in de toekomst bestand te blijven is het van belang dat wij onze financiële positie op peil houden. Wij doen daarom een beroep op alle leden om uiterlijk 30 juni aan zijn/haar contributie verplichting voor dit voetbalseizoen te voldoen.

Alleen op deze wijze beperken we de financiële gevolgen en kunnen we na deze crisis weer samen stappen voorwaarts zetten. We zijn een Langebergfamillie in goede en slechte tijden en hopen op begrip hiervoor.

Teamindelingen

Door het voortijdig beëindigen van de voetbalcompetities worden de teamindelingen voor de jeugdteams van het komende seizoen in een vroeg stadium bekend gemaakt. We streven erna om de indelingen uiterlijk in de tweede week van mei bekend te maken.

Als iemand denkt om te gaan stoppen met voetballen bij s.v. Langeberg, dan is het verzoek om dit uiterlijk 26 april bij zijn/haar trainers bekend te maken. Graag komen we met diegene of met
zijn/haar ouders in gesprek. Voor ons is dit van groot belang om de teamindelingen rond te maken. Dit geldt ook voor de seniorenteams.

Verder...

Op dit moment is het nog zeer onzeker of de kantine dit seizoen nog geopend kan worden en/of er nog activiteiten zoals de seizoensafsluiting en feestavond spaarclub georganiseerd kunnen worden. Wij volgen hierin de richtlijnen van de regering en het RIVM op want het moge duidelijk zijn dat de gezondheid van ons allemaal hierin het belangrijkst is. Hopelijk kunnen we jullie begin mei meer duidelijkheid verschaffen.

Vragen n.a.v. het bovenstaande? Sturen dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen jullie het beste toe. Blijf gezond, let goed op elkaar en hopelijk zien we ons snel weer op sportpark In de Struiken.

Sportieve groet,

• Leuk4Look.jpg
  • Plus.jpg
  • Tonny en Mandy.jpg

Copyright © 2011-2020 s.v. Langeberg.

Realisatie : eMBee IT Solutions

Privacy Policy