s.v. Langeberg

Sportpark In de Struiken Brunssum
Hendrick Avercamp 1
6445 EK BRUNSSUM
Tel: 045-5253877

Correspondentieadres s.v. Langeberg
Frans Halsstraat 20
6445 EH Brunssum 


Contributie:
Roger Gordijn
Tel: 045-5254389

ING 3524146
NL69INGB0003524146
t.a.v. s.v. Langeberg
Brunssum

Gebruiksvoorschrift

Kunstgrasveld gemeente Brunssum

Contributie per 1-7-2017

Senioren (spelend) : € 170,- per jaar
Senioren (niet spelend) : €   60,- per jaar
Spelend Veteranen : €   80,- per jaar
Junioren 12 - 18 jaar : € 130,- per jaar
Pupillen 6 - 11 jaar : € 120,- per jaar
Mini Pupillen tot 6 jaar : €   60,- per jaar

Zomerfeesten sv Langeberg 19 - 20 - 21 augustus 2011

 

Donderdag 18 augustus

19:00 uur Langeberg Dames 2 - EHC/Heuts G-team

19:30 uur Veteranen s.v. Langeberg - Medtronic 

Vrijdag 19 Augustus - Juicy Lucy
JuicyLucy

Juicy Lucy is voor de Langeberg natuurlijk geen onbekende. Vanaf 2005 hebben ze drie jaar lang de tent bijna weggeblazen op de Langeberg. Na een paar jaartjes afwezig te zijn geweest dachten we dat het weer eens tijd werd voor een ouderwets avondje Juicy Lucy. Met gepaste trots presenteren we daarom op de vrijdag deze topformatie.

Juicy Lucy is een Rock, Soul en Fun(k) band uit het Zuiden van Nederland. Juicy Lucy speelt live een mix van oude en nieuwe soul, funk, rockklassiekers en actueel TOP-40 werk. Omdat verschillende genres om verschillende stemmen vragen, heeft Juicy Lucy de beschikking over een echte Soul-mama, een rock-chick en een vocale kameleon. Een typische Juicy Lucy avond bestaat uit drie sets, waarbij het publiek volledig op de kop gezet wordt. Een enthousiaste presentatie door de zangeressen Sanny en Myron en zanger Ger zorgt ervoor dat het publiek een swingende avond heeft. Naast de vocals bestaat Juicy Lucy uit een gitarist, een bassist, toetsenist, drummer en een blazerssectie: tweemaal trompet, tenorsax en trombone. 

Zaterdag 20 Augustus

11.00 uur : Rene Isenborghs boarding soccer toernooi

11.00 uur : Mini Voetbaltoernooi 'Jo Cox Memorial' 

Zaterdag 20 Augustus - Loedder

loedder

Het super optreden van Loedder in 2010 tijdens de Zomerfeesten opgeteld met de enorme hoeveelheid enthousiaste reacties van het publiek achteraf maakt het een logisch gevolg dat deze band in 2011 weer op de zaterdag de planken in de tent van de Zomerfeesten mag betreden.

Loedder is een allround coverband van een aantal doorgewinterde muzikanten uit de regio Zuid-Limburg. De band is opgericht in de zomer van 2005. Na een aantal plezierige maanden in de oefenruimte te hebben doorgebracht heeft de band op 21 januari 2006 met succes haar debuut gemaakt. Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende rock-, pop- en feestnummers uit de Top 40.
De band telt in totaal 6 leden.
Zangeres Kelly Damoiseaux zingt met een dijk van een stem moeiteloos nummers van Anouk, Skunk Anansie, Evanescense, Within Temptation, Pink en vele anderen.
Zij wordt ondersteund door zanger Ron Hermse (Take it easy, Big trouble). Ron laat nummers van o.a. de Dijk, Faithless, Robbie Williams, Live, Rammstein en Bon Jovi met zijn rockstem uit de speakers knallen. De motor van de band is Patric Quadvlieg (Crush), met zijn vinnige, knallende drumpartijen is de band verzekerd van ’n stevig fundament. Samen met zijn rechterhand op de bassgitaar, Raymond Hensgens, zorgt Patric ervoor dat het geheel ook ‘grooved’ en dat de voetjes van de vloer komen. Björn Koenen (Time Michine, Crush) zorgt voor de vette gitaarpartijen en gierende solo’s en hij rapt de nummers van LimbBizkit, Linkin Park en Bloodhount Gang moeiteloos aan elkaar. En dan niet te vergeten onze toetsenist René Reuscher die zorgdraagt voor alle ondersteuning en mooie sounds zodat het geheel vooral ook warm en vol klinkt.

 

Zondag 21 Augustus - Wir Sind SPITZE!

Wir Sind Sptize-Logo

“Wir Sind SPITZE!” heet de nieuwste Zuid-Limburgse band omtrent accordeonist/toetsenist Paul Huijnen (Wurmtaler, Leff), trompetist/toetsenist Jos Gijzen (Belle Perez, Guido Dieteren), drummer Eric Heijnen (Schintaler), gitarist Maurice Horsmans (Mannheim, Anderkovver) en zanger/saxofonist/klarinettist Peter Ummels (Outside, Valsj Plat).
Deze muzikanten hebben hun handen ineen geslagen en gaan samen als “Die Neue Alpen-Spatzen-Buben-Rocker-Schlager-Freunde & Oberkainer-Pop-Rebellen-Kapelle” een nieuwe muzikale uitdaging aan. Als een wervelwind overdonderen zij het publiek met “Die Populairsten Polka’s, die Schönsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blödesten Ballermann-Hits”. Voeg hier nog een Nederlands- en Limburgstalig uitstapje aan toe en de eigenaardige mix van “Wir Sind SPITZE!” is een feit. Door de professionele muzikale achtergronden van deze 5 rasmuzikanten geeft een avondje met “Die Gebrüder Spitze!” 100% feestgarantie!

Inmiddels kan niemand in het feesttentencircuit meer om Wir Sind SPITZE! heen. Met een 100tal optreden in 2010, waarbij het erop lijkt dat 2011 dit gaat overtreffen zijn de Zomerfeesten dan ook trots deze topmuzikanten op de zondagmiddag te mogen begroeten!

Nieuwsbrief

Copyright © 2011-2020 s.v. Langeberg.

Realisatie : eMBee IT Solutions

Privacy Policy

top