75 jarig jubileum

Op 2 oktober 2024 bestaat onze vereniging 75 jaar. Het 75 jarig jubileum vieren wij van donderdag 15 augustus t/m zondag 18 augustus. Vier dagen lang staan voetbal, muziek, saamhorigheid en historie centraal. De komende tijd verschijnt op deze pagina het volledige programma.

Alle activiteiten en feestavonden zijn gratis toegankelijk. Er is géén kaartverkoop.
Alle dagen kan eten en drinken alléén worden betaald met de rode consumptiemunten.

Donderdag 15 augustusWhatsApp_Image_2024-04-16_at_12.28.06.jpeg

Activiteit: Voetbalquiz o.l.v. Maurice Graef, oud-prof van o.a. Roda JC en VVV-Venlo

Er wordt gestreden in koppels van twee personen. Beiden moeten lid zijn van de vereniging of het koppel is aanwezig namens een jubileumsponsor.

Aanmelden voor de voetbalquiz? Klik hier.

Vrijdag 16 augustus
03ee8fa4-7416-4946-9f16-fe82935de228.jpeg

Activiteiten: Halve finales van het Sjra Jacobs Toernooi. Aansluitend is een 90's party o.l.v. Marco Schiffelers.

DJ Marco is o.a. bekend van 90's forever, groove garden en NR7zeven.      Daarnaast is hij tijdens het aankomende EK de KNVB huis DJ

Zaterdag 17 augustus
d8cb8b5e-ed53-4547-b560-fe35f293b7fb.jpeg

Activiteiten: Familiedag, Veteranen Cup en Ladies Cup. Aansluitend is een feestavond met diverse artiesten. 52 factorial, Calvin Horsch, DJ Onno, DJ Pim Umenzi, Frans Theunisz en John Tana komen optredens verzorgen.

Aanmelden voor de Veteranen Cup? Klik hier.
Aanmelden voor de Ladies Cup? Klik hier.
Binnenkort volgt meer informatie over het aanmelden voor de familiedag.

Zondag 18 augustus
WhatsApp_Image_2024-05-07_at_20.02.58.jpeg

Activiteiten: Brunssum Amateur Cup, Reünie wedstrijd, Reünie, Jubileumborrel, Huldigen jubilarissen en finales van het Sjra Jacobs Toernooi. Aansluitend is een feestmiddag en avond.

De reunie wedstrijd wordt gespeeld tussen de eerste elftallen uit 2008 en 2015. Het team uit 2008 promoveerde naar de 2e klasse door in de nacompetitie van BSV Limburgia te winnen. Toentertijd was Michel Broeders de hoofdtrainer. In 2015 werd Langeberg 1 o.l.v. Mike Zwartjes kampioen in de 3e klasse.

Op de zondag zijn er optredens van Dr. Funk And Mr. Soul, Guus Niesing en Aegidius. DJ Didier Derks zorgt tussendoor voor de gezelligheid.